user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Möt våra medlemmar

Medlemmarna Anders Palm, Jerry Magnusson, Louise Hanold, Jonas Strömberg Foto: Per Kristiansen

Genom ett medlemskap i ME får du den kvalitetsstämpel som de fackliga organisationerna kräver för att direktgodkänna ditt företag som underentreprenör. ME företräder och stödjer medlemmarna och arbetar för branschens utveckling.

För oss på ME är det viktigt att vara nära våra medlemmar och ständigt ha en dialog. Allt för att kunna hjälpa våra medlemsföretag på bästa möjliga sätt – i vardagen men också i större frågor som kräver arbete på sikt.

Här berättar några maskinentreprenörer varför de är medlemmar i ME, och vad de tänker om branschens förutsättningar och framtid.

Jerry_Magnusson_foto-per-kristiansen-848x363-0623.jpg

Möt Jerry Magnusson

"Jag uppskattar organisationens engagemang." Jerry Magnusson är vd på Bäckström Stockholm AB som är en maskin- och transportförmedling med cirka 40 anställda och cirka 200 enheter, egenägda och underleverantörer.

Läs hela storyn

louisehanold848x363.jpg

Möt Louise Hanold

"Vi är medlemmar i ME för att vi ser vikten i att få stöd och hjälp i branschfrågor". Louise Hanold är verksamhetsutvecklare på Team Kjellin Mining & Entreprenad AB där 150 anställda arbetar.

Läs hela storyn

Jonas_Stromberg_foto-per-kristiansen-848x363-0623.jpg

Möt Jonas Strömberg

"Jag tror man kan locka fler till branschen genom att visa på det högteknologiska". Jonas Strömberg är vd på Värmlandsschakt ekonomiska förening. Bolaget har 16 medarbetare.

Läs hela storyn

Anders_Palm_36-per-kristiansen-848x363.jpg

Möt Anders Palm

"Man skulle kunna jämföra maskinföraryrket med att spela datorspel". Anders Palm driver den enskilda firman Anders Palm Entreprenadfirma i Eslöv. Han har varit medlem i ME sedan 1996 och är mycket nöjd med sitt medlemskap.

Läs hela storyn

_MG_4149_b_cut_wide.jpg

Möt Dennis Nyberg

"Jag tror att vi företag är starkare om vi arbetar tillsammans". Dennis arbetar på Kranbolaget och han ser bara fördelar med sitt medlemskap och rekommenderar alla som äger en maskin att gå med.

Läs hela storyn