user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Zeppelin erbjuder en tung nyhet

Foto: Zeppelin Cat

MEDLEMSFÖRMÅNER. Den senaste i raden av våra ME Edition-maskiner heter CAT 330 Next Generation – en 30-tons bandgrävare som är utrustad med CAT-tiltrotator och skopa. Maskinens vikt gör den till den största i vårt sortiment.

– Maskinen har funnits i CAT:s utbud sedan 2020, men med tillägget ME Edition finns det flera skillnader som är till fördel för dig som är medlem, berättar Anders Forsberg, produktspecialist på Zeppelin.

Mycket standardutrustning

Förutom ett fast pris på maskin inklusive utrustning, motsvarande 5-10 procent rabatt och serviceavtal med 10 procent rabatt har standardutrustningen hög nivå med CAT-tiltrotator och skopa. Våg, 2D-maskinstyrning, assistansfunktioner och elektronisk ställbar rörelsebegränsning (E-Fence) är några andra användarvänliga funktioner som ingår som standard.

– Anledningen att vi tar in denna maskin i ME Edition-sortimentet är att den är efterfrågad av medlemmar som vill ha en större maskin som kan användas för större arbeten. Vi har överlag sett en ökning av behov från maskinentreprenörer som hoppar upp ett snäpp från 22 och 25 till 30-tons maskiner.

Många användningsområden

CAT 330 ME Edition har stor kapacitet och ett brett spann av användningsområden, från VA-jobb till vägbyggen.

– Med CAT 330 ME Edition fokuserar vi på bränsleekonomin, där du som medlem kan få ut fler ton på varje liter bränsle som förbrukas. Ju mer massor du får ut på kortare tid till mindre mängd bränsle desto fler fördelar i form av högre intäkter och mindre klimatavtryck, berättar Anders Forsberg. 

Maskin för framtida jobb

– Detta är en bra möjlighet att investera i en premiummaskin till ME-pris med specialutrustning och service i avtalet med en finansieringslösning från CAT Finans. Sammantaget är detta en maskin som ger ett bra andrahandsvärde vid inbyte i framtiden.

5 skäl att investera i en CAT 330 Next Generation ME Edition: 

  • Fast pris på maskin inklusive utrustning, motsvarande 5-10 procent rabatt.
  • Standardutrustning: CAT-tiltrotator, skopa, våg, 2D-maskinstyrning, assistansfunktioner och elektronisk ställbar rörelsebegränsning (E-Fence).
  • God bränsleekonomi.
  • Möjlighet att ta större arbeten.
  • Bra andrahandsvärde vid inbyte.

Ta del av dina rabatter hos Zeppelin. 

Publicerad den 18 januari 2024