user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Uppdatera din garderob med Ahlsells vår- och sommarkollektion

Foto: Ryno Quantz

MEDLEMSFÖRMÅNER. Våren är här och så också Ahlsells nya klädkollektion för säsongen. Kläderna är hållbara, kvalitativa och funktionella. Kollektionen är framtagen efter dina behov och vardagliga verksamhet. I utbudet finns favoriterna kvar spetsat med några nya produkter anpassade för varmare dagar.

I den gemensamma kollektionen kan du hitta de största varumärkena och även mindre kända tillverkare. Kläderna är av god kvalitet som håller både kyla, fukt och vind borta de kallaste dagarna men också tunna och lätta plagg som passar under varma sommardagar. Det finns kläder i varsel och mer vardagliga plagg. 

I den utvalda kollektionen finns allt som du kan behöva, bland annat:

  • Vårjackor
  • Anpassade skor
  • Mössor och handskar
  • Regnrock
  • T-shirts 

Se hela kollektionen här. (Ahlsell)

Här hittar du kläderna

Kläderna kan du hitta i Ahlsells butiker och shop in shop-butiker, Ahlsell Workwear, som har extra fokus på yrkeskläder. I dagsläget finns det 16 Ahlsell Workwear-butiker, som har tillkommit efter att Ahlsells kunder önskade ännu bättre tillgänglighet och service. Fler butiker kommer att öppnas framöver.

Hitta din närmaste butik här. 

Tryck din egen logga

Ahlsell kan även hjälpa dig med att trycka eller brodera ditt företags logotyp på kläderna, och i de flesta butikerna går det också att testa dina fötter för att få rätt sula anpassad utifrån passformen på din fot.

Till rabattsidan med Ahlsell.

Handla i butik eller online genom att logga in på Mitt Ahlsell. 

Publicerad den 4 april 2024