user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsträff i Frillesås för region 3

Den högra bilden visar Lasses Volvo som kammade hem tredje pris i tävlingen "Sveriges häftigaste Volvo" 2024. Foto: Lasses Entreprenad i Frillesås

Missa inte chansen att snacka (och titta på) maskiner, veteranbilar och veterantraktorer på denna medlemsträff i Frillesås. Det är också ett bra tillfälle att nätverka med branschkollegor och prata och ställa frågor till oss på ME. Vi träffas hos medlemsföretaget Lasses Entreprenad.

Träffen riktar sig till dig som är ME-medlem i region 3. Du får nyttig information som hjälper dig bli en bättre arbetsgivare, om skadligt bruk på arbetsplatsen. Du får höra om ME-skolans verksamhet i Varberg. Vi bjuder på lunch och trevligt umgänge. Och så får du titta på både nya maskiner – och riktigt gamla fordon.

Unika fordon

Denna träff är perfekt för dig som tycker om gamla och unika fordon. Lasse har ett eget museum med gamla bilar, traktorer, mopeder och motorcyklar. I tävlingen "Sveriges häftigaste Volvo" kom Lasse på tredje plats 2024. Volvon som han tävlade med kommer finnas på plats. 

För både vuxna och barn

Hela familjen är hjärtligt välkomna att följa med på träffen. Utöver både nya och gamla fordon är barnen välkomna att ta en tur i Lasses vagn, som körs bakom en traktor. Vill familjen inte vara med på informationsdelen är de välkomna kl. 12.00. 

Program

9.30 Kaffe och smörgås i baren ovanför museet 
10.00

Information

  • Vår samarbetspartner Avonova pratar om alkohol och droger på arbetsplatsen, vad du som arbetsgivare kan och bör göra samt vilka tecken du kan titta efter.
  • Jonas Thorstenson, vd på ME-skolan, informerar om skolans verksamhet och ME-skolan i Varberg.
  • Johan Molén, ME:s företagsrådgivare i region 3, informerar om nyheter från ME.
12.00 (cirka)

Lunch

Oves Mos från Sövedalen.

Eftermiddag (sluttid cirka 16.00)

Aktiviteter

  • Lasse, som står värd för träffen, öppnar upp sitt museum med veteranfordon.
  • Volvo visar upp en ellastbil.
  • Komatsu visar upp hjullastare och grävmaskiner.
  • ME-skolan har med sig en minigrävare.
  • Traktor med vagn för vuxna och barn att åka.
  • Under eftermiddagen finns Avonova kvar och pratar företagshälsovård med de som vill. ME-skolan och ME finns också kvar för den som vill byta några ord eller lyfta en särskild fråga.

 

Tid och plats

Datum: Lördag 21 september.
Tid: Kl. 09.30–16.00.
Plats: Lasses Entreprenad i Frillesås, Brearedsvägen 370.
Anmäl dig senast: Måndag 9 september.

Anmäl dig här

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.